Velkommen til gudstjeneste igjen!

Kategori: Hva skjer 0

Endelig kan vi samles til gudstjenester igjen! Det blir gudstjeneste i Stallen hver søndag fremover fra og med 18. april. Foreløpig er det bare tillatt å være 20 deltakere. Derfor blir det to gudstjenester hver søndag, kl 12 og kl 17, med påmelding. Send en SMS til Bjørn (40404284) og skriv hvilket tidspunkt du ønsker og hvor mange dere er. Det er ny påmelding for hver søndag. Det blir da ikke “Bønn og lovsang”-samlinger foreløpig.

For å ivareta smittevernet er det en del hensyn vi alle må ta. Vi har på munnbind når vi går inn og ut. Det er viktig at alle passer på å holde avstand, og holder seg på sin tildelte plass under gudstjenesten. Dette gjelder også barna. Det blir ikke noe «aktivitetsbord» for barna, som det har pleid å være. Det blir heller ikke lagt opp til allsang.

Mange har sikkert lyst til å prate litt med venner man ikke har sett på en stund. Det passer godt å gjøre før eller etter gudstjenesten, utendørs med en meters avstand.

Dersom du er syk må du dessverre holde deg hjemme.

Vi gleder oss til å samles igjen!

Hjertelig velkommen til gudstjeneste 😊