Gudstjenester i Stallen – med påmelding

Kategori: Hva skjer 0

(Dette innlegget ble oppdatert 18. februar med informasjon om påmelding)

Det ser ut som om det kan gå mange uker til vi får anledning til å møtes til VANLIGE gudstjenester igjen.

Men i mellomtiden foreslår vi at vi kan møtes til en «strippet», enkel gudstjeneste i Stallen, på ca. en halv time, hvor vi kan være 10 personer til stede pluss to arrangører. Det er innenfor gjeldende regler. Vi kan da holde tre eller evt. fire korte samlinger HVER SØNDAG, med musikk, bønn, preken og nattverd i sentrum. Vi kan ha disse gudstjenestene kl. 10.30, 12.00 og evt. 17.00 (og 18.30 hvis det er behov).

Torsdag var Øyvind, Svein og Morgan samlet i Stallen for å lage en ramme for slike gudstjenester, og vi er klare for å starte søndag den 21. februar. Øyvind og Svein vil ha ansvaret og være arrangører.

Vertskapsgruppene sørger for at lokalet er ryddig og klart til gudstjeneste før søndagen, og lager nattverdsbrød (4 små brød). De aktuelle vertskapsgruppene blir kontaktet med mer detaljer rundt dette.

Påmelding ved å sende en SMS til Bjørn (40404284). Skriv hvilket tidspunkt du ønsker å komme (kl 10.30, 12 eller 17) og hvor mange dere er. Hvis du får et OK som svar er det reservert plass på valgt tidspunkt. I motsatt fall foreslår Bjørn et annet tidspunkt.

Er du syk må du desverre holde deg hjemme.

Hjertelig velkommen til møtene i Stallen fra den 21 februar!


Illustrasjon: Rolf Jansson