Velkommen til Kvinnenes internasjonale bønnedag

Kategori: Hva skjer 0

Fredag 2. mars kl 18:00 er alle kvinner hjertelig velkommen til Kvinnenes internasjonale bønnedag i Arken. Denne begivenheten har en lang historie. Her i Horten pleier vi å ha en felles gudstjeneste denne dagen, et samarbeid mellom de forskjellige kirkene i byen vår.

I år feires gudstjenesten i Arken, og vi får gleden av å høre Ragnhild Helena Aadland Høen. Hun arbeider til daglig som kommunikasjonsrådgiver i NHO, og har tidligere skrevet blant annet for Vårt Land og Dagen. Ragnhild hører til i Den katolske kirke, og hun har en mye lest blogg hvor hun formidler “levende, helt alminnelig kristen tro”.

Det blir anledning til en hyggelig prat over en kopp kaffe først, selve gudstjenesten begynner kl 19.00.

Velkommen!


Foto: Agnete Brun, fra http://stasunniva.blogspot.no/2012/06/ragnhild-helena-aadland-hen.html