Barnekirke – godhet

Kategori: Barnekirke, Hva skjer 0

Til søndag er det barnekirke og vi skal snakke om godhet og barmhjertighet. Vi får høre om en mann som gjorde mye dumt, han reiste av gårde og sløste bort alle pengene sine. Men hjemme satt en pappa og savnet sønnen sin…

Og så er det første søndag i advent, det skal selvfølgelig markeres!

Etterpå blir det loddsalg til inntekt for julegaveaksjonen! Flotte gevinster venter vinnerne, og inntektene går til julegaver til barn som trenger det her i Horten. Fint hvis de som kan bruker Vipps.

Arrangementet følger smittevernsreglene, derfor er det et tak på 50 personer. Alle som kommer blir vist frem til der de skal sitte, og vi oppfordrer store og små til å holde seg på plassen sin. Dersom du ikke er frisk må du dessverre bli hjemme denne gangen.

Hjertelig velkommen små og store til barnekirke i Stallen søndag 29. november kl 16.00!