Barnekirke med julemarked

Kategori: Barnekirke, Hva skjer 0

Til søndag er det årets siste barnekirke, og det vil handle om jul. De som vil kan være med på et skuespill hvor vi skal gjenoppleve mirakelet som skjedde i en liten landsby for lenge siden – at Jesus ble født! Det blir sang og musikk, både julesanger og sanger vi pleier å synge på barnekirken.

Rett etter barnekirken går vi opp i kafeen til et lite julemarked. Her kan foreldre (eller besteforeldre) kjøpe ting som barna har laget på barnekirken, og det blir loddsalg og kafésalg. Alle inntektene går til julegaver til barn i Horten som har det vanskelig i julen, gjennom julegaveaksjonen som arrangeres her i Horten.

ps: Barna er med og selger, og da er det alltid mer spennende med kontanter enn Vipps 🙂

Hjertelig velkommen små og store til julebarnekirke og julemarked i Arken søndag 8. desember kl 10.30!


Illustrasjon: Rolf Jansson