Pinsefeiring i Lystlunden

Kategori: Hva skjer 0

Pinsen er “kirkens fødselsdag”, og vi er veldig glad for at alle kirkene i Horten har tradisjon med å holde felles gudstjeneste 2. pinsedag. I år samles vi i Lystlunden klokka 11.00. Prost Harald Bryne taler og Åsgårdstrand TenSing deltar med musikk. Det blir også nattverd og kollekt.

I år er det ekstra spesielt siden vi feirer 100 år med søndagsskole i Vestfold. Vi starter med en barnevennlig fellesgudstjeneste, og barna går ut etter første del til lek og aktiviteter. Det blir gratis ansiktsmaling, lykkehjul med premier, skattejakt og mer! Mens barna er i aktivitet fortsetter gudstjenesten for de voksne.

Etter gudstjenesten blir det kirkekaffe, ta med stoler, kaffe og noe å bite i.

Hjertelig velkommen til Lystlunden 2. pinsedag kl 11.00!


Foto: Kristine Pedersen