Konsert: Dass og Dylan vender tilbake

Kategori: Hva skjer, Musikk 0

I februar 2018 fylte vi Arken med flott og variert musikk og et strålende publikum. Det ble «stinn brakke», god stemning og mange oppfordringer til gjentagelse. Det gjør vi nå!

Den 31. januar inviterer vi igjen til konsert. Konseptet er det samme: Musikere og sangere fra byen inviteres til å dele den sangskatten som gjennom generasjoner har vært brukt i kirker og bedehus. Men artistene har ganske frie tøyler i hva de mener hører hjemme under disse kriteriene. I fjor deltok Kristine Sundberg, Nina og Lars Endrerud sammen med flere musikere fra byen som spilte sammen med våre egne musikere og sangere. Det ble en flott miks av nytt og gammelt, gospel, rock, negro spirituals og bluegrass. Rocken var det først og fremst Knut Roppestad som stod for. Hans opplevelser av konserten kan du lese om i siste utgave av Borreminner.

På årets konsert deltar flere av artistene som er nevnt ovenfor, i tillegg kommer Øystein Fevang, Knut Eide, Bjørn Lien, Egil Andersen, Oddvar Stensrud og flere. Det vi har hørt under øvelser tyder på at dette virkelig er en kveld å glede seg til!

Og når siste tone ebber ut er det tid for å hilsen på kjente og ukjente, kort sagt: Mingling!

Du er hjertelig velkommen til Arken 31. januar kl. 19.00. Det koster 200 kroner å komme inn (Vipps eller kontant). Overskuddet går til noen som trenger vår oppmerksomhet, Blå Kors.

 

Konsert-plakaten – trykk for full størrelse.