Sommer i Arken

Kategori: Hva skjer 0

For et par uker siden deltok vi i felleskirkelig pinsegudstjeneste i parken. På tross av noen regnbyger ble det en fin gudstjeneste med påfølgende kirkekaffe. De ulike menighetene bidro på forskjellig måter og vi gledet oss over å være sammen med andre kirkefellesskap i byen vår. Nå er pinsen over og sommeren er i anmarsj. Her kommer litt informasjon om hva som skjer framover:

Sankthansaften (fredag 23. juni) samles vi på Løvøya klokka 16:30 til grilling og kos! Vi samles på nordsiden, nedenfor speiderhytta (kart her).

Ta med det du trenger; mat, drikke, en vedkubbe til båltenning og noe å sitte på. Alle er hjertelig velkommen!!

Det blir noen uker uten samlinger i Arken i sommer – siste samling blir gudstjeneste og kafeteria søndag 2. juli. Så møtes vi igjen til bønn og lovsang onsdag 2. august. Det blir ingen flere onsdagssamlinger før sommeren. Vi gjør oppmerksom på at dersom det blir fint vær på de to neste søndagene, samles vi på Løvøya i stedet for kafeteria. Så treffes vi kanskje på Løvøya eller andre strender i løpet av sommeren 🙂

Vi ønsker alle en riktig god sommer!

 

Nattverden er sentral i gudstjenestene i Arken; den var også et høydepunkt i pinsegudstjenesten i parken.
Lovsangsgruppa fra Arken deltok med et par sanger under gudstjenesten.

Bilder: Inger Svendsen (solnedgang) og Svein Thorkildsen (pinsegudstjenesten)