Led17

Kategori: Hva skjer 0

I helga deltok noen av oss på Led17, en konferanse for ledere i pinsemenigheter fra hele landet. Totalt var vi rundt 1600 deltakere.

Rammen rundt konferansen var det ingenting å utsette på. Arrangørene bak Led 2017 og alle bidragsytere tilknyttet Oslofjord Convention Center (Brunstad) fortjener all ros for måten de gjennomførte konferansen.

Årets tema: «Jesus synlig – for dem som ennå ikke tror» ble presentert fra ulike vinkler. Vi fikk innblikk i hvordan mange menigheter jobber med dette. Erfaringene var mange. Innleggene var både inspirerende, utfordrende og praktiske. Det handlet om å åpne både husdøra og hjertedøra for de vi møter i hverdagen, for å nevne noe.

Det som kanskje gjorde sterkest inntrykk på oss var å oppleve alle de engasjerte deltakerne som tydelig elsker Jesus og menneskene rundt seg. Vi ble imponerte over alle de unge lederne som er i gang med å bringe «pinseilden» videre i sine menigheter og nærmiljøer.

Lørdag ettermiddag var konferansen over for vår del. Vi dro hjem omsluttet av varmen fra møtene med kjære kjente og bekjente i korridorene og i matsalen, og med gleden over å kjenne på at vi er en liten del av et stort kristent fellesskap.

Kveldsgudstjeneste
“Eldstesøstrene” orienterer seg i folkemylderet!

Tekst: Kristin og Morgan Jakobsen
Foto: Svein Thorkildsen